В прегръдката на южните старопланински склонове, на малък черноморски залив със златисти пясъчни плажове е разположен курортен комплекс "Слънчев бряг". Тук слънчевите дни в годината са не по-малко от 260.

Уникалното разположение между планината и водите на Черно море определят специфичния климат на местността, който е благоприятен за лечение и профилактика на редица заболявания.

Не случайно през 1963г. района е обявен за климатичен морски курорт и е изграден санаториален комплекс за лечение на белодробни заболявания.


В тази уникална местност, в малка борова горичка, но 100 метра от морския бряг се намира Хотел "Привилег".


Хотелът разполага с:

- 20 стаи (2+2)
- 2 студиа (2+2)

- 2 апартамента (2+4)
- външен басейн
- паркинг
- персонален сейф


Всички стаи, студиа и апартаменти са просторни, с тераси с панорамен изглед към морето. Оборудвани са с мини-бар, телевизор (сателитна програма), климатик, кафе машина.

В апартаментите и студиата са отделени кухненски боксове с микровълнови фурни и тостери.

В цената на нощувката влиза ползването на басейн, шезлонг, паркинг.
Забавления

Всекидневно по заявка организираме:

- екскурзии във вътрешността на страната до забележителни градове, местности и паметници на древната ни култура;

- посещение на старинния град Несебър (намиращ се на 12 км от хотела), известен със запазената си старинна архитектура, многобройни художествени галерии на открито и древни църкви;

- екскурзии до Ориента - градовете Одрин и Истанбул;

- дневни разходки с автомобили с висока проходимост в планината, от типа "Off road";

- конна езда;

- спортен ден в "Aquapark".

За приятни и впечатляващи вечери предлагаме вечеря в ресторант с българска национална кухня и фолклорна програма с български народни песни и танци. Изпълнение на характерни български народни инструменти и единствения в света по рода си танц "Нестинарка" върху жарава от въглени.